Χωματουργικά Εργα
Χωματουργικά Εργα

Χωματουργικά Εργα
Καψάλας Μηχανήματα

Εργα Κατεδάφισης
Εργα Κατεδάφισης

Η επιχείρηση Χωματουργικά Καψάλας Διαμαντής βρίσκεται στην Νέα Μηχανιώνα Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Στα 32 χρόνια της πολύπειρης εμπειρίας μας στο νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής έχουμε αναλάβει υπεργολαβικά την εκτέλεση έργων τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, και έχουμε εκτελέσει με επιτυχία έργα οδοποιίας όπως : Δρόμοι , γήπεδα , πάρκινγκ, εξωτερικοί χώροι εργοστασίων , απαιτητικές κατεδαφίσεις και εκσκαφές, διανοίξεις αποχετευτικών δικτύων , επιχωματώσεις, καθαρισμός και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σωστά και αποτελεσματικά διαθέτοντας όλο τον εξοπλισμό σύγχρονων μηχανημάτων και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδος χωματουργικές εργασίες με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη


• Έργα οδοποιίας
• Υποδομή και συμπύκνωση εδάφους
• Διάστρωση ασφαλτοτάπητα
• Κατεδαφίσεις
• Εκσκαφές , Μπαζώματα , Αποχωματώσεις
• Καθαρισμός και διαμορφώσεις υπαίθριων χώρων
• Κατασκευή βόθρων , διάνοιξη χαντακιών
• Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης
• Εξειδικευμένες εργασίες από μικρά μηχανήματα για δύσκολους και μικρούς χώρους

Χωματουργικές Υπηρεσίες


Η επιχείρηση  Καψάλας αναλαμβάνει γενικές εκσκαφές σε οποιοδήποτε βάθος και χώρο, χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει. Αναλαμβάνουμε υπεργολαβίες για εκτέλεση δημοσίων και ιδιωτικών έργων: κατεδαφίσεις,εκσκαφές, διαμορφώσεις χώρων καθώς και έργα οδοποιίας!

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ


Η επιχείρηση  Καψάλας διαθέτει τεχνογνωσία  στον προγραμματισμό και την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων ενεργειών προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιτυχώς και σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανονισμούς ασφαλείας μια κατεδάφιση. Έτσι, η εταιρεία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτει και το  εκπαιδευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει την ολοκλήρωση κάθε είδους κατεδαφίσεων.

Εκσκαφές Επιχωματώσεις Δίαστρωση Ασφαλτοτάπητα


Αναλαμβάνουμε την ασφαλτόστρωση οδών, γηπέδων, χώρων πάρκινγκ, χώρους με ειδικές ανάγκες ασφαλτόστρωσης που προκύπτουν κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών έργων. Η εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου χωματουργικές εργασίες σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, περιφέρειες, δήμους καθώς και σε τεχνικές εταιρείες.

Στην έδρα μας ακόμη διαθέτουμε μία γκάμα δομικών υλικών όπως άμμος , χαλίκι , τσιμέντα , έτοιμο σοβά , χώμα , χώμα μιλη , αμμοχάλικο , βότσαλα σε όλα τα χρώματα και τα μεγέθη καθώς
επίσης κάρβουνα , είδη ψησταριάς , και διάφορα είδη κοπριάς για τα κηπευτικά. Τα παραπάνω
διατίθενται σε συσκευασίες και γίνεται παράδοση στο χώρο σας κατόπιν επικοινωνίας

Εργα Εκσκαφής
Εργα Εκσκαφής

Εργα Εκσκαφής
Εργα Εκσκαφής
Αποκομιδή Μεταφορά Υλικών
Εκσκαφές Οδοποιία


Η επιχείρηση μας παρέχει υψηλού επιπέδου χωματουργικές εργασίες σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, περιφέρειες, δήμους καθώς και σε τεχνικές εταιρείες.

Web design
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Eurotech 13 χιλ. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
ΤΚ 57001
Τηλέφωνο
E mail
xomatourgika.kapsalas@gmail.com
Τηλέφωνο