Καψάλας Χωματουργικά
Τηλέφωνο
E mail
xomatourgika.kapsalas@gmail.com
Τηλέφωνο

Η επιχείρηση Χωματουργικά Καψάλας Διαμαντής βρίσκεται στην Νέα Μηχανιώνα Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Στα 32 χρόνια της πολύπειρης εμπειρίας μας στο νομό Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής έχουμε αναλάβει υπεργολαβικά την εκτέλεση έργων τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, και έχουμε εκτελέσει με επιτυχία έργα οδοποιίας όπως : Δρόμοι , γήπεδα , πάρκινγκ, εξωτερικοί χώροι εργοστασίων , απαιτητικές κατεδαφίσεις και εκσκαφές, διανοίξεις αποχετευτικών δικτύων , επιχωματώσεις, καθαρισμός και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε σωστά και αποτελεσματικά διαθέτοντας όλο τον εξοπλισμό σύγχρονων μηχανημάτων και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδος χωματουργικές εργασίες με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη

Χωματουργικές Υπηρεσίες


Καψάλας αναλαμβάνει γενικές εκσκαφές σε οποιοδήποτε βάθος και χώρο, χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει. Αναλαμβάνουμε υπεργολαβίες για εκτέλεση δημοσίων και ιδιωτικών έργων: κατεδαφίσεις,εκσκαφές, διαμορφώσεις χώρων καθώς και έργα οδοποιίας!

ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ


Η επιχείρηση Χωματουργικά Καψάλας διαθέτει τεχνογνωσία  στον προγραμματισμό και την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων ενεργειών προκειμένου να πραγματοποιηθεί επιτυχώς και σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανονισμούς ασφαλείας μια κατεδάφιση. Έτσι, η εταιρεία μας με τον σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων που διαθέτει και το  εκπαιδευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει την ολοκλήρωση κάθε είδους κατεδαφίσεων.

Υπεργολαβίες ιδιωτικών και δημόσιων έργων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τεχνικά έργα υποδομής παντός τύπου με επαγγελματισμό προσφέροντας ποιότητα στους πελάτες μας.

Κατεδαφίσεις Εκσκαφές

Μπορούμε να εκτελέσουμε παντός τύπου κατεδαφίσεις και καθαιρέσεις.

Καθαρισμός και Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων

Αναλαμβάνουμε καθαρισμό εκτάσεων, οικοπέδων γρήγορα άμεσα και αποτελεσματικά.

Υποδομή και συμπύκνωση εδάφους

Οργάνωση και συντονισμός των μηχανημάτων για κάθε τύπο έργου

Εκσκαφές Επιχωματώσεις Δίαστρωση Ασφαλτοτάπητα


Αναλαμβάνουμε την ασφαλτόστρωση οδών, γηπέδων, χώρων πάρκινγκ, χώρους με ειδικές ανάγκες ασφαλτόστρωσης που προκύπτουν κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών έργων. Η εταιρεία μας παρέχει υψηλού επιπέδου χωματουργικές εργασίες σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, περιφέρειες, δήμους καθώς και σε τεχνικές εταιρείες.
Αποκομιδή Μεταφορά Υλικών
Καψάλας Χωματουργικά
Εκσκαφές Οδοποιία


Η επιχείρηση μας παρέχει υψηλού επιπέδου χωματουργικές εργασίες σε ιδιώτες, εργολάβους οικοδομών, περιφέρειες, δήμους καθώς και σε τεχνικές εταιρείες.


+306977253315
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Eurotech 13 χιλ. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών
ΤΚ 57001
Web design